logo

logo

zakelijke fotografie

campagnes

portretfotografie

voedselfotografie

kinderfotografie

productfotografie

webfotografie

Fifties

 
Natuurlijk is iedereen van harte welkom om door mij gefotografeerd te worden.
Ik geloof dat iedereen mooi, én zoals hij of zij echt is op de foto kan komen, daarom ben ik gespecialiseerd in het fotograferen van 'moeilijk-te-fotograferen mensen'.

Onder moeilijk-te-fotograferen mensen versta ik bijvoorbeeld mensen die vinden dat ze niet fotogeniek zijn. Zij die het niet leuk vinden om door een fotograaf vastgelegd te worden, of mensen die op de een of andere manier nooit op een leuke manier op de foto staan. Maar ook mensen die door een mentale of lichamelijke beperking meer moeite hebben om gefotografeerd te worden. Mensen met cameravrees of mensen met minder zelfvertrouwen kunnen ook bij mij terecht. Ik beloof dat iedereen met een foto de deur uitgaat waar ze tevreden en met plezier naar kunnen kijken.

Zakelijk

Voor bedrijfsfotografie, commerciële fotografie, zakelijke portretten of overige aanvragen kunt u contact opnemen voor een passende en vrijblijvende offerte. Ik werk graag met eigen personeel als model. Een zakelijk portret is al mogelijk vanaf € 139,-
 

klanten o.a. : McDonald's,
Nationale Brandwondenstichting, Rabobank, Connexxion

Contact

Ondernemerscentrum Castricum

KvK: 37161058

Particulier

Mooie portretfoto's zijn altijd leuk om te hebben of te geven. Ik ben gespecialiseerd in het portretteren van moeilijk te fotograferen mensen. Mensen die nooit leuk op de foto staan gaan bij mij gegarandeerd weg met een foto waar zij blij mee zijn.

Fotografie kan in de studio of op locatie. Vraag gerust naar de prijzen. Een fotoshoot is al mogelijk vanaf € 119,-

 
“Passie voor echtheid en herkenning”

In Heemskerk geboren en opgegroeid in de warme woestijn van Dubai. Ik kom uit een gezin waar het gewoon is dat iedereen creatief bezig is, dus werd mij al vroeg geleerd om goed te kijken. Ik studeerde HTS bedrijfskunde en had diverse banen in IT en consultancy, maar van deze richting werd ik niet gelukkig. Dus heb ik het roer drastisch omgegooid en heb ik diverse opleidingen en cursussen in de fotografie gevolgd.

Wanneer ik iemand portretteer, dan is het in beeld brengen van zijn of haar emoties, of de verschillende aspecten van zijn of haar persoonlijkheid een van mijn grootste drijfveren. Juist als iemand het lastig vindt om gefotografeerd te worden. Mensen die moeilijk te fotograferen zijn, omdat ze er nooit leuk op staan of omdat ze meer aandacht nodig hebben door andere oorzaken, zijn voor mij juist een uitdaging. Pas als iemand er op staat zoals hij/zij écht is en daar zelf ook blij mee is, dan ben ik tevreden.

Een zakelijke opdrachtgever weet meestal precies wat een foto moet bewerkstelligen. Bij bedrijfsfotografie gaat het om herkenning, het tonen van de juiste sfeer of het aantrekkelijk presenteren van een product. De uitdaging om precies dát te kunnen bereiken is voor mij een plezier om te mogen doen.

Larka